Karaköprü BELLONA Açıldı

05 Mayıs 2012 13:41

Karaköprü’de Güneydoğunun en büyük mobilya mağazası Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımı ile düzenlenen törenle açıldı. 

 


Şanlıurfa’nın gelişen, büyüyen ve modern kenti olan Karaköprü’de her geçen gün mobilya, otomobil, halı ve inşaat gibi Türkiye’de marka olmuş tüm sektörler yatırım için öncelikle Karaköprü’yü tercih etmektedir. Bu sektörlerden biri olan Bellona mobilya markası Güneydoğunun en büyük mağazasını Karaköprü’de Gap Bulvarı üzerinde açtı. Açılış törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi Meclis üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Boydak Holding yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Memduh Boydak ve çok sayıda davetli katıldı. Bellona mobilya mağaza sahibi Mehmet Doğan, yaptığı konuşmada Gelişen ve büyüyen bu kentte Güneydoğunun en büyük Mobilya mağazasını açmanın gururu ve mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Boydak Holding yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Memduh Boydak ise “bizler yönetim olarak genelde hep doğuya yatırım yapmayı hedefliyor ve uyguluyoruz” dedi.


BAŞKAN ÇİFTİÇİ; “YATIRIMCILARI SÜREKLİ DESTEKLİYORUZ”


Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, açılışta yaptığı konuşmada “Şanlıurfa gelişiyor, büyüyor ve değişiyor Karaköprü olarak da Gap Bulvarı üzerinde mobilya sektörü anlamında birçok markanın buraya gelmesinde burada güzel mağazaların açılmasından dolayı bizler sürekli onları destekliyoruz, bu mağazaların Şanlıurfa’mıza Karaköprü’ye hizmet vermesini sağlıyoruz dolaysı ile kurum olarak emeği geçen Meclis üyelerime, Başkan Yardımcılarıma tüm arkadaşları bir daha kutlamak istiyorum ben buradan Boydak Gurubunu ve Doğan ailesini bu güzel mağazayı Şanlıurfa ve Karaköprü’müze kazandırdıkları için teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun” dedi.


VALİ GÜVENÇ; “KARAKÖPRÜ, BÖLGENİN VE ŞANLIURFA’NIN GURURUDUR”


Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, açılış konuşmasında “Boydak Holdinge yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum, bu Ülkenin ve bölgenin en çok ihtiyacı olan şey yatırım, iş ve istihdam bugünde böyle bir mağazayı açıyoruz, Bölgenin ve Şanlıurfa’nın gururu Karaköprü’de açıyoruz, hayırlı uğurlu olsun diyorum, teşvik yasasından dolayı Boydak Holdingin Şanlıurfa’ya artık gelip yatırım yapması için davet ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde bütün protokol üyeleri kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.


 HABER:Ali ÇİZMECİOĞLU...URFAPRESS.COM