ÖMER TAŞ aday adaylığını açıkladı

27 Ocak 2011 09:17

Ömer TAŞ aday adaylığını açıklarken şunları söyledi... 

Ömer TAŞ aday adaylığını açıklarken şunları söyledi:Siyasi hayatım; aşırı derecede hizmet sevdalısı olmam nedeniyle hizmet anlayışımı siyaset arenasında bana uygun bulunan ilk defa Adalet ve Kalkınma Partisinde hizmet noktasında siyasi hizmetimi sürdürebileceğim düşüncesi doğdu. Bu yüzden Gaziantep Milli Eğt. Şb. Md. iken, kendi isteğimle emekli olup, memleketim olan Şanlıurfa’ya gelerek hemen Kasım 2006’ da Şanlıurfa AK Partisine üye oldum. O günden beri aktif siyasetimi AK Partisinde sürdürüyorum. Haziran 2009’da Şanlıurfa il başkanlığı adaylığına başvuruda bulundum. Şanlıurfa 2010’da AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetim kurs sonucu başarılı belge sahibiyim.  Milletvekilliği aday adaylık başvurusuna kadar Şanlıurfa AK Parti Disiplin Kurulu üyesiydim. Aynı zamanda halen Şanlıurfa Olay Gazetesi köşe yazarlığını da yapmaktayım.


       Gazi Üniversitesinin özel eğitim Sınıf öğretmenliği sertifikanın 540 kredi programını başarı ile tamamlayarak mezun oldum(2009-2010). Şu anda Şanlıurfa Özel ÖMER TAŞ ÖZEL EĞİTİM ve REHABİLİTASYON MERKEZİNİN kurum müdürü ve işletmecisiyim. Şanlıurfa Ticaret Odası üyesiyim. Şanlıurfa BAZİKİ Derneğinin yönetim kurulu üyesiyim.


       Bazı hemşerilerimin, partili arkadaşlığımın,kanaat önderlerimin ve aydın büyüklerimin teşvik destek önerileriyle bu görevi en iyi şekilde yapabileceğimi, siyasete etkili katkı sağlayacağımı belirtmeleri üzerine, bende bir Şanlıurfalı vatansever olarak, özellikle başta genel başkanım, başbakanım sn: Recep Tayyip ERDOĞAN ve AK şahsiyetli ekibi ile AK hizmetin güzelliğine sevdalandım. Bu güzel sevdalığımın zevkini AK Parti’de sahip olduğum bilgi birikimimi, inancımı, hakimiyetimi,cesaretimi,azmimi, karalılığımı ve projelerimi Allah rızası için halka hizmetin Hakk’a hizmet düsturu ile ülkeme faydalı olacağım düşünce ve inancıyla Şanlıurfa AK PARTİ milletvekili aday adayı oldum. Hayırlara vesile olsun.                                                                                                                   


                                                                                                                                                                                                        


                                                                                                                            


                                                                                                                                                                                                                                                                Şanlıurfa



Ömer TAŞ kimdir:
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olarak 1958-Şanlıurfa-Bozova doğumluyum. Evli, dört çocuk babasıyım. İlk orta öğrenimimi Bozova’da, Şanlıurfa Lisesi Fen bölümü, Şanlıurfa Eğitim Enstitüsü sınıf öğretmenliği bölümü, Eskişehir Anadolu Üniversitesi lisans tamamlama Türkçe bölümü, Ankara Gazi Üniversitesi zihinsel engelliler sertifika sınıf öğretmenliği bölümü mezunuyum. 1 yıl Toprak Tarım Reformu hak sahipleri bölümde çalıştım. Askerliğimi 54. grup yedek subay temel eğitimi olarak yaptım. Yurdumuzun değişik yerlerinde; Samsun, Ordu, Şanlıurfa-Akçakale ilçesinde 10 yıl başarılı bir şekilde öğretmenlik yaptım. Sonra amirlerimin teveccühü ile Şanlıurfa-Halfeti Halk Eğt. Mrk. Md. yrd, Şanlıurfa-Halfeti Milli Eğt. Şb. Md. Şanlıurfa-Harran Milli Eğt. Şb. Md. ve Gaziantep Merkez Şehitkamil Milli Eğt. Şb. Md. olarak toplam 18 yıl bir fiil başarılı bir şekilde idarecilik yaptım. Görevlerim sırasında başarılarımdan dolayı; amirlerim tarafından Beş TAKDİR, On beş TEŞEKKÜR belgeleriyle ödüllendirildim. Yayınlanmış ‘ŞİİR BUKETİ’ adlı bir kitabım ve çeşitli dergilerde yayınlanmış eğitimle ilgili birçok makalelerim vardır. Ayrıca Şanlıurfa-Halfeti Anadolu Ajans temsilciliğini 6 yıl yaptım(1998-2004).
2005 yılında Gaziantep ilinde, İlim Yayma Cemiyeti Şubesinin kurulmasında etkin ve etkili çalışmalar yaptım.
Siyasi hayatım; aşırı derecede hizmet sevdalısı olmam nedeniyle hizmet anlayışımı siyaset arenasında bana uygun bulunan ilk defa Adalet ve Kalkınma Partisinde hizmet noktasında siyasi hizmetimi sürdürebileceğim düşüncesi doğdu. Bu yüzden Gaziantep Milli Eğt. Şb. Md. iken, kendi isteğimle emekli olup, memleketim olan Şanlıurfa’ya gelerek hemen Kasım 2006’ da Şanlıurfa AK Partisine üye oldum. O günden beri aktif siyasetimi AK Partisinde sürdürüyorum. Haziran 2010’da Şanlıurfa il başkanlığı adaylığına başvuruda bulundum. Şanlıurfa 2010’da AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetim kurs sonucu başarılı belge sahibiyim. Milletvekilliği aday adaylık başvurusuna kadar Şanlıurfa AK Parti Disiplin Kurulu üyesiydim. Aynı zamanda halen Şanlıurfa Olay Gazetesi köşe yazarlığını da yapmaktayım.
Gazi Üniversitesinin özel eğitim Sınıf öğretmenliği sertifikanın 540 kredi programını başarı ile tamamlayarak mezun oldum(2009-2010). Şu anda Şanlıurfa Özel ÖMER TAŞ ÖZEL EĞİTİM ve REHABİLİTASYON MERKEZİNİN kurum müdürü ve işletmecisiyim. Şanlıurfa Ticaret Odası üyesiyim. Şanlıurfa BAZİKİ Derneğinin yönetim kurulu üyesiyim.


Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.COM